Ο Δήμος Ιωαννιτών βράβευσε τους άριστους των σχολείων

aristoi br1

aristoi br1

«Στο πρόσωπο σας προσπαθούμε να δούμε ένα αισιόδοξο μέλλον. Να δούμε την άλλη Ελλάδα. Αυτή που ονειρευόμαστε, αυτή που μας αξίζει», είπε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, απευθυνόμενος στους μαθητές, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης των αριστούχων.

Η καθιερωμένη τελετή βράβευσης που οργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Ιωαννιτών , για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, καθώς και για τους μαθητές που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στη Βουλή των Εφήβων, πραγματοποιήθηκε σήμερα ( Κυριακή πρωί ), στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

aristoi br2

Είναι μια εκδήλωση που – όπως υπογράμμισε και ο Δήμαρχος – σκοπό έχει την επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλουν τα παιδιά για να κατακτήσουν τη γνώση. Πραγματικά μεγάλη προσπάθεια και μόχθος καθημερινός, από την Πρώτη Δημοτικού μέχρι την Τρίτη Λυκείου. Γιατί έτσι όπως είναι δομημένο το εκπαιδευτικό μας σύστημα, είναι αλήθεια αυτό που λέγεται πως «οι μαθητές είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι».

Ο κ. Μπέγκας καλωσόρισε και συνεχάρη τους μαθητές λέγοντας πως με την προσπάθεια τους δίνουν και στους μεγαλύτερους ένα μάθημα. Τους γονείς που δίπλα στα παιδιά τους δίνουν κι εκείνοι τον δικό τους αγώνα για να στηρίξουν τα όνειρα τους. Τους εκπαιδευτικούς για τους οποίους, όπως είπε, η βράβευση των μαθητών τους είναι στην ουσία και η δική τους ανταμοιβή.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν -κι απένειμαν διπλώματα στους μαθητές – εκπρόσωποι της Εκκλησίας και των τοπικών αρχών και φορέων. Οι βουλευτές κύριοι Καραγιάννης και Στέφος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας κ. Καραμπίνας, η περιφερειακή Δ/ντρια Εκπαίδευσης κ. Φωτεινού, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

aristoi br4

aristoi br3

aristoi br5

aristoi br6

aristoi br7

aristoi br9

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ