Τη νικήτρια του φωτογραφικού διαγωνισμού που είχε προκηρυχθεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και είχε ως σκοπό να αναδειχθούν άγνωστες γωνιές της περιοχής βράβευσε ο Δήμος Ιωαννιτών.
Από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που συγκεντρώθηκαν επιλέχθηκε αυτή της Λαμπρίνας Θεοχάρη, μαθήτριας Λυκείου, η οποία αποτύπωσε ένα μοναδικό τοπίο στην διαδρομή Πλατανιάς- Γερακαρίου, στη Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας.
«Είναι ένα σημείο άγνωστο στους περισσότερους αλλά μοναδικής φυσικής ομορφιάς κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία» σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βασίλης Βλέτσας.
Το δώρο στην Λαμπρίνα Θεοχάρη παρέδωσε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό και αποδέχθηκε την πρόσκληση της μαθήτριας να επισκεφθεί την συγκεκριμένη περιοχή στο άμεσο μέλλον.