Ο Δημήτρης Υφαντής στο Πνευματικό Κέντρο

dimitris ifantis

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει το Δημήτρη Υφαντή και το συγκρότημά του «Δύο στα Δύο» σε γνωστά, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια αλλά παράλληλα και μουσικές στιγμές της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020,  ώρα 21:00, στην αίθουσα «Βασ. Πυρσινέλλας».

Είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσεων στο τηλ. 26513 13501 καθημερινά 11:00-13:00 και 18:00-21:00. Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και της παραμονής στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Δημήτρης Υφαντής  είναι ένας καλλιτέχνης που η πυξίδα της μουσικής του είναι στραμμένη στην παράδοση και όχι μόνο. Τα τραγούδια που ερμηνεύει, περνάνε μέσα απ’ το φίλτρο της έντεχνης και μερικές φορές ροκ μουσικής, ενώ άλλες φορές παρουσιάζονται με τη δική τους χαρακτηριστική απλότητα.  Το πρόγραμμά του  είναι πλούσιο σε προτάσεις , διασκευές και εναλλαγές του έντεχνου και παραδοσιακού ήχου με τον λαϊκό.

 Μαζί με το συγκρότημά του «Δύο στα Δύο» εναλλάσσει τα μελωδικά καρέ μιας αληθινής μουσικής πρότασης από τρυφερές και μελωδικές αρμονίες ως τους πιο διονυσιακούς και απογειωτικούς ρυθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ