Ο Δήμαρχος Πάργας συγχαίρει την Πυροσβεστική

fotia dimos pargas

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς συγχαίρει την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβασή της στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο Σκεπαστό.

 Στην επιχείρηση παραβρεθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο Πάργας, ο  Περιφερειάρχης Π.Υ. Ηπείρου Αρχιπύραρχος Απόστολός Βασδέκης, ο Διοικητής Π.Υ. Ν. Πρέβεζας Πύραρχος Αθανάσιος Μικρούλης και ο υπεύθυνος Πολιτικής Υπηρεσίας Πρέβεζας Νίκος Παππάς. Σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς διαδραμάτησε το σύστημα πυροπαρατηρησης με κάμερες που έχει εγκαταστήσει ο Δήμος Πάργας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάργας, το οποίο και ειδοποίησε άμεσα, ώστε γρήγορα με την καθοδήγηση του Διοικητή της Π.Υ. Πάργας Αντιπύραρχου Βασίλειου Γιάννου να μεταβούν πυροσβεστικά  και προσωπικό στην επικίνδυνη εστία, τα οποία  με την συνδρομή ενισχύσεων από άλλες περιοχές αποσόβησαν τον κίνδυνο για την Κοινότητα Σκεπαστού.

Στην επιχείρηση συμμετείχε  η  Πολιτική Προστασία Δήμου Πάργας με οχήματα και σκαπτικά μηχάνηματα, που ήταν σε επιφυλακή στην διάθεση της Πυροσβεστικής, καθως και ιδιώτες με  αγροτικά  με δεξαμενές νερού. Την ρύθμιση κυκλοφορίας είχε το Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου με τις οδηγίες του Διοικητή Γεωργίου Σιαβίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ