Θλίψη στον δικηγορικό κόσμο..

keri ena skia

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τον αδόκητο και πρόωρο θάνατο του Δικηγόρου Ιωαννίνων, Νικόλαου Νικολαΐδη του Στεφάνου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση.

«Για άλλη μια φορά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η δικηγορική οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός ακόμα εκλεκτού μέλους της. Η οδύνη μας είναι μεγάλη λόγω της ηλικίας, του αιφνίδιου θανάτου αλλά και της φυσιογνωμίας και της καθημερινής σχέσης που είχε ο Νίκος με τα ακροατήρια και τα δρώμενα του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων. Η δικηγορική του διαδρομή ήταν συνυφασμένη με το έργο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, τα συμφέροντα του οποίου και των μεριδούχων του προστάτεψε και υπερασπίστηκε με επιστημοσύνη και αφοσίωση» αναφέρεται στη σχετική απόφαση. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο συντετριμμένο εκφράζει στην οικογένειά του Νίκου, στη μητέρα του, στην αγαπημένη του σύζυγο και συνάδελφο, Φωτεινή Παπαδοπούλου, στον νεαρό υιό του, Στέφανο Νικολαΐδη, φοιτητή της Νομικής – μελλοντικό συνάδελφο, στον συνάδελφο αδελφό του Γιώργο αλλά και στους συναδέλφους του δικηγορικού γραφείου του Νίκου τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Δικηγόρων μελών του με την ευχή να βρουν τη δύναμη να αντέξουν τον πόνο και την απώλεια του Νίκου.

Αποφασίζει δε ομόφωνα να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του Νίκου υπέρ του οικοτροφείου της Ιεράς Μονής Δουραχάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ