Ο διεθνής Σέρβος προπόνησε τα κορίτσια του Ηρακλή

HRAKLHS SERBOS

HRAKLHS SERBOS

Ο πλέον πετυχημένος, διεθνής προπονητής, ο Σέρβος Ζόραν Κόβασιτς, που για επτά χρόνια στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας volley γυναικών της Σερβίας και σήμερα λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες, φιλοξενήθηκε στα Γιάννινα και επί δέκα ημέρες προπόνησε τα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα του Ηρακλή.

Ο Ζόραν Κόβασιτς, αποτελεί πλέον έναν από τους καλύτερους φίλους της Γιαννιώτικης ομάδας, που με τις γνώσεις και την εμπειρία του, συμβάλλει στην περαιτέρω αγωνιστική αναβάθμιση.

Οι αθλήτριες του Ηρακλή έμειναν ενθουσιασμένες από τις προπονήσεις με τον Σέρβο τεχνικό, τον οποίο ευχαριστούν όλοι οι άνθρωποι της ομάδας.

Παράλληλα ο Ηρακλής Ιωαννίνων ευχαριστεί την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου για προπόνηση με τον καταξιωμένο προπονητή Ζόραν Κόβασιτς.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων 2004, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την παραχώρηση του κλειστού Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου κατά την περίοδο του Πάσχα για την πραγματοποίηση προπονήσεων του Συλλόγου μας υπό του καταξιωμένου Σέρβου προπονητή Zoran Kovacic συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην περαιτέρω ανάπτυξη-εξέλιξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης στην πόλη μας και κατά επέκταση στην δραστηριοποίηση της νεολαίας μας με τον Αθλητισμό».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ