Ο CEO της Εγνατίας ΑΕ… βλέπει μειώσεις στις τιμές των διοδίων!!!

egnatia odos

Φτηνότερα διόδια στην Εγνατία Οδό, τον μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της χώρας…. υπόσχεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εγνατίας ΑΕ, όταν ο οδικός άξονας φορτώνεται με νέους σταθμούς και φυσικά με την μεταβίβασή του στον ιδιώτη οι τιμές θα αυξηθούν, όπως ρητά προβλέπεται στις συμβάσεις!

Οι δηλώσεις που έκανε στην Αλεξανδρούπολη ο Διευθύνων της Εγνατίας ΑΕ Κωνσταντίνος Κουτσούκος προκαλούν πραγματικά έκπληξη. Κατά τον ίδιο όχι μόνο δεν θα υπάρξουν αυξήσεις αλλά θα γίνουν και μειώσεις!

«Μειώσεις θα υπάρχουν, γιατί, αυτό που συμβαίνει είναι ότι όσο εμείς συμπληρώνουμε το δίκτυο των διοδίων, τόσο οι χρεώσεις θα γίνονται πιο δίκαιες και πιο αναλογικές. Ένας χρήστης που περνά από συγκεκριμένο σταθμό διοδίων θα πληρώνει για το διάστημα και την απόσταση που διανύει, ώστε η χρέωση να είναι πιο δίκαιη στον κάθε χρήστη» ανέφερε.

Αυτό βέβαια που δεν είπε ότι τι θα ισχύσει μετά από μερικούς μήνες καθώς πρέπει να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες ώστε η Εγνατία να περάσει στην ΤΕΡΝΑ. Με την αλλαγή καθεστώτος θα γίνουν και οι ανάλογες αναπροσαρμογές στα διόδια τα οποία θα φτάσουν σχεδόν σε διπλάσιες από τις σημερινές τιμές.

Κατά τα λοιπά ο Διευθύνων της Εγνατίας αναφέρθηκε στο Egnatia Pass την ηλεκτρονική υπηρεσία που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουν οι χρήστες του αυτοκινητοδρόμου.

Οι συνδρομητές φτάνουν στις 114.000 μέχρι τώρα.  «Ο αριθμός αυτός, σε αυτό το χρονικό διάστημα, αποτελεί πανευρωπαϊκό ρεκόρ», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το Egnatia Pass είναι ο πομποδέκτης που βάζουμε στο αυτοκίνητο για να μπορούμε να έχουμε διελεύσεις από τα Διόδια», εξήγησε συνεχίζοντας, και τόνισε πως η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν περιορίζεται σε αυτό, αλλά έχει ένα μεγάλο φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών για τον χρήστη, ώστε να μετακινείται γρήγορα». Όπως τόνισε, η χρέωση είναι η χαμηλότερη που υπάρχει  μόλις 3 λεπτά ανά χιλιόμετρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ