Ο ΑΓΣΙ μπορεί και δείχνει το δρόμο….

AGSI_GIAΟ Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Ιωαννίνων και το Zagori Mountain Running με την αρωγή της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ηπείρου, της Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης και του Δήμου Ιωαννιτών, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία τον αγώνα ανωμάλου δρόμου στο Γιαννιώτικο Σαλόνι.

Σε μια καταπληκτική διαδρομή μέσα στο δάσος αγωνίστηκαν 375 παιδιά Γυμνασίων και Δημοτικών σχολείων και 105 αθλητές στην κατηγορία Ανδρών -Γυναικών.

 

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στην παρουσία της Ολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Τσιάβου, που συμμετείχε στον αγώνα, στο τέλος του οποίου βραβεύτηκε για την προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό. Παράλληλα βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους ο αθλητής του συλλόγου μας Βαλκανιονίκης Βλάχας Κων/νος καθώς και οι υπερμαραθωνοδρόμοι κα Καλογήρου Μάρα και κος Καλοφύρης Νικόλαος για τις πρωτιές τους στον ορεινό υπερμαραθώνιο δρόμο στο Παρανέστι Δράμας.

Ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στους αγώνες, όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή τους, όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν και τον κόσμο που παρευρέθηκε στη διοργάνωση και ανανεώνουμε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ