Ο Άγγελος Τσούτσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική

aggelos tsoutsis

Μετά από μία μεγαλειώδη εμφάνιση στους αγώνες επιλογής για την Εθνική ομάδα στην τεχνική κολύμβηση ο Άγγελος Τσούτσης του Άλμπατρος Ιωαννίνων αποτελεί πλέον μέλος της, και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λιλιάνο της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα ήταν στον τελικό των 200 m. με διπλά πέδιλα της κατηγορία ανδρών (μοναδικός παίδας γενν. 2006) και τερμάτισε 8ος με 1:46.92.

Στον δε τελικό των 100 m πάλι διπλά πέδιλα τερμάτισε 7ος με 46.55 πρώτος και απο τους εφήβους.

Ο Άγγελος δούλεψε πολύ σε φυσική κατάσταση μέσα στην καραντίνα, πάντα υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς του Κατερίνας Τσιούρη, κάνοντας γυμναστήριο το υπόγειο του σπιτιού του. Έλειπε το νερό αλλά αυτό δεν τον πτόησε.

Έτσι ήρθε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. Η προπονήτριά και ο βοηθός της Θανάσης Σαλούκας που αναδεικνύουν νέους αθλητές στην κολύμβηση και την τεχνική κολυμβηση, δήλωσαν ότι είναι ένα αυθεντικό ταλέντο και άν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο μπορούμε να περιμένουμε πολλά..

Ο πατέρας του Μιχάλης, Πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε “Είμαι συγκινημένος απ το επίτευγμα του Άγγελου. Ο σύλλογός μας προσπαθεί  να αναδείξει τα ταλέντα της πόλης. Περιμένουμε κι άλλα παιδιά μας να κάνουν κάτι ανάλογο και στην κολύμβηση. Εμείς θάμαστε πάντα συμπαραστάτες τους. Συγχαρητήρια και στην προπονήτρια Κατερίνα Τσιούρη και τον βοηθό προπονητή Θανάση Σαλούκα. Η δουλειά τους είναι ανεκτίμητη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ