«Νύχτα ευχών» κι ουρανός γεμάτος φαναράκια

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο του Ιστορικού Κέντρου παρέα με μαθητές των σχολείων και όλους εσάς διοργανώνουν την “Νύχτα των Ευχών” την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 7. 30 το βράδυ.

Οι εκδηλώσεις αυτή τη μέρα θα ξεκινήσουν στις 11 το πρωί με συναυλία από μαθητές του 1ου Λυκείου Πρέβεζας και στην συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με μαθητές του 3ου Γυμνασίου, ενώ τη σκυτάλη 3 με 6 το απόγευμα θα πάρουν οι σπουδαστές του τμήματος αισθητικής του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας.

 Στις 6μ.μ ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας θα μας παρουσιάσει χορούς από τη Μικρά Ασία, ενώ στις 6 :30μ.μ χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα παρουσιάσει το φυτώριο της Χορωδίας ΑΡΜΟΝΙΑ. Στο χώρο από τις 5 το απόγευμα θα λειτουργούν και Baazar από το 1ο Λύκειο Πρέβεζας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Φλαμπούρων.

Τη δική του παρουσία την ίδια μέρα το απόγευμα θα έχει και το τμήμα μαγειρικής του Δημόσιου ΙΕΚ Βόνιτσας το οποίο με υλικά του χριστουγεννιάτικου χωριού θα δημιουργήσει και θα προσφέρει χριστουγεννιάτικες λιχουδιές .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ