Σε συλλήψεις δύο υπευθύνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την τήρηση της σχετικής νομοθεσίας.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε ότι στα δύο καταστήματα γινόταν χρήση μουσικής πέραν του επιτρεπόμενου ωραρίου, κατά παράβαση των όρων που ορίζονται στις άδειες λειτουργίας τους.
Οι υπεύθυνοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί κοινής ησυχίας.
Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και την αποτροπή φαινομένων ηχορύπανσης, κυρίως σε περιοχές με αυξημένη τουριστική και νυχτερινή δραστηριότητα.