Νοσηλευτικό σεμινάριο για τη θρόμβωση

KARDIA

KARDIAΣτα Ιωάννινα, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 08.30 – 13.20 Νοσηλευτικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στη Θρόμβωση & την Αντιθρομβωτική Αγωγή.

Το Σεμινάριο αποτελεί το 4ο από μία σειρά σεμιναρίων για το έτος 2012 του προγράμματος «Ιωάννινα Καρδιαγγειακή Εκπαίδευση» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 μέρη κατά τη διάρκεια των οποίων θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν από έμπειρους ομιλητές οι παρακάτω θεματικές ενότητες:

09.00–09.40 Μέρος Α’: Κατανοώντας τη θρόμβωση

09.40–10.45 Μέρος Β’: Παθολογικές καταστάσεις στην θρόμβωση

11.15–13.20 Μέρος Γ’: Η θεραπεία της θρόμβωσης

Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν μετά το πέρας των εργασιών του 4 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το επιστημονικό πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cardiovascular.gr.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Μ. Ματσάγκας

Αναπλ. Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής

Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης συμμετοχής εγγεγραμμένων η οργανωτική επιτροπή συνιστά σε όλους τους ενδιαφερόμενους να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής του το αργότερο έως και τις 08.30 για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ