Στα Γιάννινα την Κυριακή οι Norma

NORMA1Οι NORMA, με καινούρια συναυλιακά projects στις αποσκευές τους και νέο video clip στο κομμάτι «Όταν η μάχη ξεσπάσει», συνεχίζουν τη χειμερινή τους περιοδεία.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 10 το βράδυ, οι NORMA θα επισκεφθούν την Αθήνα και θα παρουσιάσουν ζωντανά στη σκηνή του φιλόξενου AFTER DARK Music Stage (Ιπποκράτους και Διδότου 31, Εξάρχεια) τον καινούριο τους δίσκο «Εναντίον», πλαισιώνοντάς τον με ένα εκρηκτικό playlist, από επιλεγμένα κομμάτια του πρώτου τους δίσκου «Βόρεια και Δυτικά» και αγαπημένες διασκευές σε μια μεγάλη αναδρομή στην ελληνόφωνη ροκ σκηνή.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Αθηναίοι Midnight Notes. Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 10 το βράδυ, επιστρέφουν από την Αθήνα κατευθείαν στο ζεστό και φιλόξενο DENOAR Music Bar (Στοά Μαραμένου, οδός Ανεξαρτησίας) και παρουσιάζουν ζωντανά ένα ηχητικά καινούριο project 2½ ωρών, με αποκλειστικά ακουστικές ενορχηστρώσεις και ιδιαίτερο ήχο, ερμηνεύοντας κομμάτια από τους δύο δίσκους τους «Βόρεια και Δυτικά» και «Εναντίον», καθώς και αγαπημένες διασκευές τραγουδιών από όλο το φάσμα της ελληνόφωνης ροκ σκηνής. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ