Νωρίς το πρωί αποφάσεις για τα σχολεία

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης θα αποφασιστεί από τον Δήμο Ιωαννιτών αν θα μείνουν κλειστά τα σχολεία ή αν θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο προγραμματισμός είναι να ξεκινήσουν τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες, όλων των βαθμίδων και θα αλλάξει μόνο στην περίπτωση που εκδηλωθούν νέες χιονοπτώσεις κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ο Δήμος θα εκτιμήσει την κατάσταση πολύ νωρίς το πρωί και πριν τις επτά παρά τέταρτο όπου ξεκινούν σχολικά δρομολόγια ώστε να αποφασίσει εκ νέου την κατάσταση.

Στην ανακοίνωση του δήμου σημειώνεται πως «Οι καιρικές προγνώσεις που έκαναν λόγo για χιονοπτώσεις από σήμερα το βραδύ δεν επιβεβαιώθηκαν από την τελευταία ενημέρωση της ΕΜΥ προς την πολιτική προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου που αφορά την περιοχή μας.

Με βάση αυτή αύριο αναμένονται βροχές, ωστόσο η προηγούμενη εμπειρία δείχνει ότι οι προγνώσεις, ειδικά για την περιοχή μας, περιέχουν μεγάλη πιθανότητα απόκλισης.

Έτσι, η όποια απόφαση θα παρθεί αύριο εγκαίρως ώστε να ενημερωθούν όλοι οι γονείς αλλά και οι αρμόδιοι φορείς για τη λειτουργία ή μη των σχολείων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ