ΝΟΔΕ: Έναν δρόμο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

nd kalpi

nd kalpi

Μετά από πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ιωαννίνων Νέας Δημοκρατίας, την Πέμπτη 13/07/2017 και ώρα 12 μμ, θα επιδοθεί επίσημο αίτημα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννιτών κ. Γιώργο Παπαδιώτη, ώστε να γίνει ονοματομαδοσία κεντρικής οδού της πόλης σε οδό «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Το αίτημα αυτό υπογράφουν μεταξύ άλλων: νυν και πρώην – Βουλευτές, Υπουργοί, Πρόεδροι ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, Στελέχη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, ΔΗΜΤΟ Ιωαννίνων.

Απόσπασμα του αιτήματος: « Την 29η Μαΐου 2017 ο πρώην Πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών. Ένας μεγάλος πολιτικός, ευρωπαϊστής και φιλελεύθερος που τόλμησε να πει την αλήθεια στους Έλληνες πολίτες όταν έπρεπε και με τον τρόπο που έπρεπε, …., κατάφερε να αφήσει πλούσια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές ανεξαρτήτως χρώματος και πολιτικών πεποιθήσεων….

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1990 έγινε πρωθυπουργός της Ελλάδας και προσπάθησε να εφαρμόσει πράγματα τα οποία ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, τα οποία ακόμη και σήμερα είναι επίκαιρα… Για τους λόγους αυτούς αιτούμαστε σύμφωνα με τις διατάξεις …, την ονοματοδοσία κεντρικής οδού του δήμου Ιωαννιτών σε οδό ˝Κωνσταντίνου Μητσοτάκη˝ ως ένδειξη αναγνώρισης και τιμής της πολιτικής του προσφοράς.»

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ