Νίκος Γκόντας: Δηλώνει “παρών” και ταράζει τα γαλάζια … ύδατα!

Εν αναμονή των αποφάσεων της Νέας Δημοκρατίας για την επιλογή και την στήριξη υποψηφίου δημάρχου στο Δήμο Ιωαννιτών, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας και επί οκτώ χρόνια δήμαρχος, έρχεται να ταράξει τα γαλάζια νερά… Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι η υποψηφιότητα που θα στηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία θα έχει άρωμα γυναίκας. Ο Νίκος Γκόντας, με μία δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίς το πρωί της Δευτέρας, έρχεται να δηλώσει παρών στις εκλογές επισημαίνοντας μάλιστα ότι η παράταξή του ουδέποτε συνέδεσε την πορεία της με ξένα προς την πόλη κέντρα!

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Νίκος Γκόντας αναφέρει:

Η παράταξή μας συνεπής στις αρχές και αξίες που υπηρετεί από την ίδρυσή της, ουδέποτε εξάρτησε την πορεία της από ξένα προς την πόλη κέντρα.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική πρωτοπορία γεννήθηκε στα Γιάννενα από Γιαννιώτες με αποκλειστικό και μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπολιτών μας και υπήρξε επί δεκαετίες έμπρακτα και όχι στα λόγια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, πέρα από κόμματα και άλλου είδους εξαρτήσεις.

Βεβαίως τα κόμματα είναι το κύτταρο της Δημοκρατίας και χωρίς αυτά δεν νοείται Δημοκρατία , ωστόσο θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι η τοπική Αυτοδιοίκηση για να επιτύχει την συνταγματικά κατοχυρωμένη αυτοτέλεια της θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη από κομματικές εξαρτήσεις. ΄Ετσι και μόνο έτσι θα είναι ακηδεμόνευτη και ανεξάρτητη, όπως υποστηρίζουν στις αρχές τους σχεδόν όλα τα κόμματα.

Ως επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ, της παράταξης που αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, συνεχίζω να υπηρετώ τους σκοπούς και το ρόλο που επιφύλαξε η λαϊκή ετυμηγορία.

Ουδέποτε δήλωσα ότι αποσύρομαι.

Όσον αφορά την τυχόν υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου στις επερχόμενες εκλογές, θα ανακοινωθεί στο σωστό χρόνο χωρίς να εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες.

Παραμένω στη διάθεση του Γιαννιώτικου λαού τον οποίο υπηρέτησα επί σειρά ετών με ήθος αξίες και ανιδιοτέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ