Νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός για το νοσοκομείο Χατζηκώστα

xatzikosta new

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της 6ης ΥΠΕ στο αίτημα επιχορήγησης του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στοχεύοντας στην περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.

Ειδικότερα, εγκρίνεται η προμήθεια Αναισθησιολογικού Συγκροτήματος, Καρδιολογικού υπερήχου, Μαιευτικού–Γυναικολογικού υπερήχου και πλυντηρίου Ενδοσκοπίων για την περαιτέρω λειτουργική αναβάθμιση των ανωτέρω τμημάτων.

Σημειώνεται ότι, από τον υφιστάμενο προϋπολογισμό του Νοσοκομείου διατίθεται ετησίως ποσό που ανέρχεται στο 3% του εγκεκριμένου προϋπολογισμού για την συνεχή αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Ενδεικτικά το 2023 έχει ήδη παραληφθεί Λαπαροσκοπικό Ενδοσκοπικό Σύστημα υπερυψηλής ανάλυσης 4K, και αναμένεται η παραλαβή κεντρικού σταθμού και μόνιτορ για την Καρδιολογική Μονάδα καθώς και νέες πολυθρόνες Αιμοκάθαρσης και κεφαλή Υπερήχου για την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση της  6ης ΥΠΕ, για την άμεση κατανόηση και ανταπόκριση της στα αιτήματα του Νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ