Νέοι κόμβοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου

kiklikos komvos

Στην υλοποίηση του προγράμματος που περιλαμβάνει νέους κυκλικούς κόμβους σε διασταυρώσεις εθνικών αλλά και επαρχιακών οδών με αυξημένη κίνηση οχημάτων προχωρά η Περιφέρεια Ηπείρου.

Στο πλαίσιο αυτό η Οικονομική Επιτροπή έλαβε αποφάσεις για νέα έργα. Σημαντικό είναι ότι ολοκληρώθηκε η  ΜΠΕ για διπλό κυκλικό κόμβο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Άρτας, στο ύψος της Νεοκαισάρειας.

Συγκεκριμένα:

             Ανέδειξε τον οριστικό ανάδοχο (Ένωση Ιωάννης Καραμπιτιανης – Γεώργιος Ν. Κυρίτσης & ΣΙΑ Ε.Ε.) για την κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων στην παραλιακή οδό Πρέβεζα- Ηγουμενίτσα στις  χ.θ. 5+900 (συμβολή με την οδό Λασκαράτου) και στη θέση Φραξήλα», προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. 

             Ανέδειξε τον προσωρινό ανάδοχο (Νικόλαος Κασσαβος), για το έργο «Βελτίωση 1ης επαρχιακής οδού και κατασκευή κυκλικού κόμβου στο Γραικοχώρι» Π.Ε. Θεσπρωτίας, προϋπολογισμού 1.050.000 ευρώ. 

Εκτός αυτών ολοκληρώθηκε η Μ.Π.Ε. για την κατασκευή διπλού κυκλικού κόμβου στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας στη διασταύρωση προς Νεοκαισάρεια με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ και με σημερινή απόφαση της Ο.Ε. εγκρίθηκε η δημοσίευση της ανακοίνωσης- πρόσκλησης για ενημέρωση των πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ