Νέο χτύπημα ακραίων κύκλων της Αλβανίας… Κατέβασαν, έσκισαν κι έκαψαν την ελληνική σημαία

alvania krania2

alvania krania2

Ένα ακόμη χτύπημα από τον Αλβανό εθνικιστή Ταχίρ Βέλιου.. Στη καρδιά της ελληνικής μειονότητας, στο χωριό Κρανιά, εκεί όπου πριν λίγες ημέρες τιμήθηκαν πεσόντες, ο Ταχίρ Βέλιου και άλλα μέλη του ακραίου κινήματος που έχει δημιουργήσει, κατέβασαν την ελληνική σημαία, την έσκισαν και στη συνέχεια την έκαψαν.

Ο ίδιος, όπως συνηθίζει να κάνει τον τελευταίο χρόνο, ανήρτησε το σχετικό φωτογραφικό υλικό, αποδεικτικό του…. σπουδαίου κατορθώματός του!

Συνάμα κατέστρεψαν το μνημείο του Θύμιου Λιώλη, ο οποίος είχε πολεμήσει τόσο κατά το 1913 όσο και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

alvania krania1

Το άγαλμα είχε τοποθετηθεί το 2010 ύστερα από πρωτοβουλία της Ομόνοιας και άλλων συλλόγων της ελληνικής μειονότητας.

Κατά τον Ταχίρ Βέλιου, ο Θύμιος Λώλης, αποτελεί εχθρό του αλβανικού έθνους καθώς όπως αναφέρει, συνέβαλε στην εκδίωξη των Τσάμηδων.

«Το κίνημα για την Μεγάλη Αλβανία είναι έτοιμο να ανταποδώσει με πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ταχίρ Βέλιου.

Ο Ταχίρ Βέλιου, έχει πραγματοποιήσει κι άλλα, παρόμοια χτυπήματα στην Χειμάρα, στη Δρόπολη κι αλλού. Αξιοσημείωτο είναι ότι το τελευταίο διάστημα, κινείται εξίσου συχνά στην περιοχή του Κοσσόβου επιχειρώντας να δημιουργήσει πυρήνες που θα στρατευτούν στο όραμα της Μεγάλης Αλβανίας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ