Νέα προβλήματα προκαλούν στην περιοχή των Τζουμέρκων οι παρατεταμένες βροχοπτώσεις καθώς τα εδάφη είναι κορεσμένα από νερά και κάθε επιπλέον ποσότητα που δημιουργεί επιπλέον δυσκολίες..
Καθίζηση υπέστη δρόμος στα Πράμαντα ενώ ζημιές έχουν προκληθεί στην περιοχή Μονολιθίου- Πλατανούσας.
«Η κατάσταση είναι απελπιστική.. Δεν ξέρουμε πια από πού να αρχίσουμε και τι να αντιμετωπίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Epiruspost ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Νίκος Βαϊτσης.
Τα προβλήματα είναι τεράστια ενώ συνεχώς ανακύπτουν και νέα όπως συνέβη και σήμερα.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου στην περιοχή των Τζουμέρκων έπεσαν και πάλι μεγάλες ποσότητες.
Συγκεκριμένα από τις 26 ως τις 28 Νοεμβρίου το μεσημέρι, στα Θεοδώριανα έπεσαν 231 χιλιοστά βροχής, στα Πράμαντα 218 χιλιοστά, στον Καταρράκτη 203 χιλιοστά και στα Λεπιανά Άρτας 193 χιλιοστά.