Νέες διαστάσεις στην τραγωδία της Ανατολής… Θρήνος για την 44χρονη που έχασε τη ζωή της

anatoli astenof1

anatoli astenof1Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας στην Ανατολή από την εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα. Ο χαμός της γυναίκας, μητέρας δύο παιδιών, έχει βυθίσει στο πένθος τους δικούς της αλλά και δεκάδες φίλους που την γνώριζαν χρόνια και μιλούν με τα καλύτερα λόγια για κείνη.

Ο πατέρας της 44χρονης, ο οποίος βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, φαίνεται ότι ξεπερνά τον κίνδυνο .

Το προηγούμενο Σάββατο είχε φύγει από τη ζωή η σύζυγός του και μητέρα της 44χρονης. Η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο θάνατός της αποδόθηκε σε αυτά. Το πιστοποιητικό θανάτου υπογράφηκε από ιδιώτη γιατρό, χωρίς να γίνει νεκροψία και να υπάρξει ιατροδικαστική έκθεση.

Πλέον υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι και ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας προήλθε από την ίδια αιτία. Από την εισπνοή δηλαδή μονοξειδίου του άνθρακα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει υποβληθεί αίτημα στην εισαγγελία για εκταφή της νεκρής προκειμένου να εξεταστεί από τον Ιατροδικαστή και να υπάρξει πλήρης και ξεκάθαρη εικόνα για τα αίτια θανάτου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν μερικές ημέρες, περίπου μία βδομάδα, το ηλικιωμένο ζευγάρι, είχε μεταφερθεί λιπόθυμο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Εικάζεται ότι αιτία της λιποθυμίας ήταν και πάλι η εισπνοή μονοξειδίου.

Η εγκατάσταση υγραερίου στο χώρο πλησίον των διαμερισμάτων είχε κατασκευαστεί πρόσφατα. Προφανώς όμως κάτι δεν πήγε καλά, καθώς υπήρξε διαρροή η οποία οδήγησε στο θάνατο την 44χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα θα κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ