Νέες αποχωρήσεις από την παράταξη Μπαίλη

Νέες ανεξαρτητοποιήσεις στο Δήμο Πρέβεζας και την παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη. Κι έρχονται για να καταδείξουν ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στην πλειοψηφούσα παράταξη.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Κώτσης και ο Τοπικός Σύμβουλος Τάσος Πουρναρόπουλος είναι αυτοί που έκλεισαν την πόρτα στον νυν δήμαρχο, δηλώνοντας μάλιστα έτοιμοι να στηρίξουν κάθε νέα προσπάθεια που θα εγγυάται μια άλλη πολιτική, πιο ελπιδοφόρα για τον Δήμο Πρέβεζας.

Όπως τονίζουν στην επιστολή που έδωσαν στην δημοσιότητα θα παραμείνουν «ως ανεξάρτητοι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας μας αγωνιζόμενοι με όλες μας τις δυνάμεις για όσα δεσμευτήκαμε στους συμπολίτες μας, όταν πριν από 5 χρόνια ζητούσαμε την ψήφο τους» δηλώνοντας πως «θα είμαστε παρόντες στην Αυτοδιοίκηση και στο μέλλον».

Οι ίδιοι δεν κρύβουν την βαθιά τους ενόχληση από τις κινήσεις του Δημάρχου να διεκδικήσει και πάλι τον Δήμο χωρίς να έχει προηγηθεί καμία διαδικασία στην παράταξη.

Χαρακτηρίζουν λαθεμένη την απόφαση να διεκδικήσει την 5η κατά σειρά θητεία στην Αυτοδιοίκηση, ενώ αναφέρουν πως «πριν ακριβώς 5 χρόνια μας δηλώνατε σε όλους τους τόνους «ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου θητεία».

Υπογραμμίζουν επίσης πως την περίοδο αυτή “υπάρχουν πολλές «προσωπικές εξυπηρετήσεις»” κάνοντας λόγο για μικροέργα. “Είναι αυτά τα έργα που οι συμπολίτες μας τα ονομάζουν προεκλογικά «ρουσφέτια»” αναφέρουν συγκεκριμένα.

Στην ίδια επιστολή τονίζουν πως «στελέχη της Δημοτικής μας ομάδας κατά καιρούς σας έχουν εγκαλέσει δημόσια για λάθη και παραλείψεις, για απουσία σχεδίου και οράματος, για μικροπολιτική, για έλλειψη συντονισμού και τόσα άλλα».

Και καταλήγουν με νόημα σημειώνοντας πως «σας γνωρίζουμε, ότι από σήμερα αποχωρούμε από την Δημοτική σας Παράταξη «Δημοτική Συνεργασία» και θα παραμείνουμε ως ανεξάρτητοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας μας αγωνιζόμενοι με όλες μας τις δυνάμεις για όσα δεσμευτήκαμε στους συμπολίτες μας, όταν πριν από 5 χρόνια ζητούσαμε την ψήφο τους.

Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι θα είμαστε παρόντες στην Αυτοδιοίκηση και στο μέλλον και θα στηρίξουμε κάθε νέα προσπάθεια που θα εγγυάται μια άλλη πολιτική, πιο ελπιδοφόρα για το Δήμο Πρέβεζας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ