Νέα μείωση τιμών στα ΚΔΑΠ Ιωαννίνων

KDAP

KDAPΣε νέα μείωση, τη δεύτερη τους τελευταίους μήνες προχωρά η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών για όλα τα ΚΔΑΠ που θα λειτουργήσουν κατά τη θερινή περίοδο. Με τον τρόπο συμβάλλει στην ανακούφιση των νοικοκυριών τα οποία μαστίζονται από την οικονομική κρίση.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Πνευματικού Κέντρου Μωυσής Ελισάφ ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο να προχωρήσει σε νέα μείωση των διδάκτρων στα ΚΔΑΠ κατά την θερινή περίοδο.

Έτσι η τιμή διαμορφώνεται στα 50 ευρώ το δεκαπενθήμερο και στα 100 ευρώ ανά μήνα για τα ΚΔΑΠ της πόλης και στα 35 ευρώ μηνιαίως για τα περιφερειακά.

Έτσι μετά την οριζόντια μείωση της τάξης του 10% που είχε γίνει το Μάρτιο σε όλες τις δομές του Πνευματικού Κέντρου, οι τιμές για τα ΚΔΑΠ μειώνονται ακόμη 10% κατά τη θερινή περίοδο.

Τα οκτώ Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης θα λειτουργήσουν από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις τρεις μετά το μεσημέρι. Λόγω δε των αυξημένων αναγκών τα ΚΔΑΠ της πόλης φέτος θα κλείσουν μόνο για μία βδομάδα –το Δεκαπενταύγουστο- και όχι δύο όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος Δημοτικό Συμβούλιο κι απαντώντας σε σχετικό έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης αποφάσισε να ζητήσει 30 θέσεις δίμηνης απασχόλησης από τις 300 που έχουν εγκριθεί για την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ