Νέα μεγάλη επένδυση του MarBella στη Θεσπρωτία

marbela karavostasi

Νέα μεγάλη επένδυση στα παράλια της Θεσπρωτίας από τον Όμιλο MarBella Collection ο οποίος συνεχίζει την ανάπτυξή του μέσα από ένα στοχευμένο πρόγραμμα επενδύσεων για την τριετία 2022-2025.

Η παρουσία του στη Θεσπρωτία μετά την λειτουργία του MarBella Elix ενισχύεται με την δημιουργία ενός συγκροτήματος  πολυτελών βιλών στην περιοχή του Καραβοστασίου.

Το project έχει κόστος επένδυσης 3,5 εκατ. ευρώ. Η περαιτέρω ανάπτυξη των ήδη πετυχημένων ξενοδοχειακών μονάδων σε Ιόνιο και Ήπειρο θα συμβάλλει στην ανάδειξη τόσο των προορισμών όσο και των ευρύτερων περιοχών, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την πρωταγωνιστική θέση του Ομίλου στην εγχώρια τουριστική αγορά.

Ο ιδιοκτήτης του Ομίλου MarBella Collection, κ. Βασίλης Δρακόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την ανάπτυξη του Ομίλου MarBella Collection. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε πρωταγωνιστές στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας, αναδεικνύοντας με σεβασμό τους προορισμούς στους οποίους δραστηριοποιούμαστε. Με τη δημιουργία ενός διευρυμένου ξενοδοχειακού πολυτελούς προϊόντος, στόχος μας είναι η ανταπόκριση στις ανάγκες και απαιτήσεις των σύγχρονων -και διαφορετικού προφίλ- ταξιδιωτών»

Το επενδυτικό πρόγραμμα, που προβλέπεται να ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα τριετίας, έρχεται να στηρίξει έμπρακτα την τοπική κοινωνία σε μία εξαιρετικά απαιτητική συγκυρία. Η στήριξη αυτή θα είναι διαρκής, τόσο κατά τη φάση κατασκευής, κατά την οποία θα απασχοληθούν περίπου 700 περίπου, όσο και με τη λειτουργία των νέων μονάδων, που αναμένεται να απασχολήσουν 850 συνολικά εργαζομένους.

Να σημειωθεί ότι κατά την πενταετία 2016-2021, ο Όμιλος MarBella Collection προχώρησε σε επενδύσεις της τάξεως των 46 εκατομμυρίων ευρώ με την αγορά και ανακατασκευή υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων τόσο στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών στην Νότια Κέρκυρα (νυν MarBella Nido) όσο και στην περιοχή του Καραβοστασίου (νυν MarBella Elix, φωτογραφία), παράλληλα με τον διαρκή εκσυγχρονισμό του MarBella Corfu.

O Όμιλος MarBella Collection έχει ιστορία άνω των 50 χρόνων μέσα από τα δύο ξενοδοχεία στην Κέρκυρα: το οικογενειακό 5-αστερό MarBella Corfu στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών (το οποίο τα τελευταία 3 χρόνια βραβεύεται με το Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards ως ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά καλοκαιρινά resort), το γειτονικό Adults Only Suite hotel MarBella Nido Suite Hotel & Villas, ενεργό μέλος των Small Luxury Hotels of the World ενώ το Μάιο του 2021 το MarBella Elix, το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου εκτός Κέρκυρας υποδέχτηκε τους πρώτους του επισκέπτες στην περιοχή Καραβοστάσι του νομού Θεσπρωτίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ