Νέα Γραμματεία στο ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων

pasok1Στο πλαίσιο της πορείας για το 9ο Συντακτικό Συνέδριο του Κινήματος, συνεδρίασε η Νομαρχιακή Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου Ιωαννίνων (ΝΟΕΣ- Ιωαννίνων) και συγκρότησε Γραμματεία με τα παρακάτω μέλη:

Αγγέλη Αγγελική, Πρόεδρος, Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ζαγορίου

Γκέκα Βιργινία, Εθνική Ένωση ατόμων με αναπηρία

Γκλίναβος Λευτέρης, Πρώην Δήμαρχος Ιωαννίνων-Βουλευτής

Γκόγκος Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δήμου Πωγωνίου

Δημητρίου Δημήτριος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Ζάχος Γεώργιος, Σύμβουλος,Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων

Καραγιαννίδης Γιάννης, Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ανατολής

Κιτσανού Μαργαρίτα, Υποψήφια Βουλευτής

Μπακάλης Μάριος, Νεολαία ΠΑΣΟΚ

Παπαγεωργίου Δημήτρης, Πρώην Γραμματέας Ν. Ε Ιωαννίνων- Υποψήφιος Βουλευτής

Παπαδόπουλος Δημήτριος,Δ ημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων

Πατεράκης Μανώλης,

Ράπτης Μιχάλης, Μηχανικός-Μέλος Συμβουλίου Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικός

Τσουκάλης Άρης,Νεολαία ΠΑΣΟΚ

Φίλης Δημήτρης, Υποψήφιος Βουλευτής -Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Χατζηεφραιμίδης Μάκης,Περιφερειακός Σύμβουλος- Υποψήφιος Βουλευτής

Χρηστίδης Χρήστος, Νεολαία ΠΑΣΟΚ.

Για την εγγραφή νέων μελών και ανασυγκρότηση των οργανώσεων, είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την αυτοοργάνωση, την ανασύσταση. οργανωτική ανασυγκρότηση και την διεξαγωγή του 9ου και συντακτικού Συνεδρίου του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος

Ήδη ένας σημαντικός αριθμός πολιτών του Νομού Ιωαννίνων που θεωρούν αναγκαία την ύπαρξη και την ανασυγκρότηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και την ύπαρξη ενός σύγχρονου δημοκρατικού ευρωπαικού κόμματος, που πιστεύουν στο δημοκρατικό σοσιαλισμό και αντιλαμβάνονται τη σημασία της συγκρότησης ενός γνήσιου και υπεύθυνου κινήματος απέναντι στο λαϊκισμό και τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης εγγράφεται καθημερινά στους κόλπους του.

Οι πολίτες που θέλουν να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να γίνουν για πρώτη φορά μέλη της παράταξης μπορούν να το κάνουν αυτό με τον κλασικό τρόπο στα τοπικά Γραφεία των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ. Οι σχετικές αιτήσεις εγγραφής καταχωρούνται αμέσως και στο κεντρικό μητρώο μελών.

Οι πολίτες που το επιθυμούν, μπορούν να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να εγγραφούν και απευθείας στη ιστοσελίδα: http://anasistasipasok.gr/ ή

α. Τηλεφωνικά μέσω ειδικού τηλεφωνικού κέντρου που λειτούργει για όλη την Ελλάδα, χωρίς χρέωση, στον αριθμό 8013003888

β. Στέλνοντας SMS (το τηλεφωνικό κέντρο θα επικοινωνεί με τους πολίτες για τη συμπλήρωση της φόρμας ανανέωσης ή εγγραφή – οι διαδικτυακές ή τηλεφωνικές διαδικασίες ανανέωσης ή νέας εγγραφής συνοδεύονται από εγγυήσεις ταυτοποίησης.

Όσοι εγγράφονται ή ανανεώνουν την εγγραφή τους κεντρικά θα κατανέμονται με βάση τον τόπο κατοικίας τους στις νέες δημοτικές οργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ