Νέα φοιτητική κινητοποίηση στα Γιάννινα

poreia foititon

Φοιτητικών κινητοποιήσεων συνέχεια στα Γιάννινα παρότι το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στο χώρο της παιδείας ψηφίστηκε.

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην Περιφέρεια Ηπείρου, την Πέμπτη στις δώδεκα το μεσημέρι.

«Παρά τις κάθετες διαφωνίες, τους έντονους προβληματισμούς και τις διαρκείς μαζικές κινητοποιήσεις από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, των φοιτητών και της ευρύτερης κοινωνίας,. Χωρίς καμία θέληση να ακουστεί η αντίθετη άποψη στον δημόσιο διάλογο, απαγορεύοντας τις συναθροίσεις και προβάλλοντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαστρεβλωμένη πραγματικότητα. Χαρακτηρίζοντας τους φοιτητές ως ”εν δυνάμει” εγκληματίες και όχι ως ”εν δυνάμει” επιστήμονες του αύριο. Το νομοσχέδιο Κεραμέως, ψηφίστηκε στην βουλή.

Ανεξάρτητα από την ψήφιση του νομοσχεδίου και σε συνέχεια των μαζικών κινητοποιήσεων των προηγουμένων εβδομάδων, ο Φοιτητικός Σύλλογος Καλών Τεχνών Ιωαννίνων καλεί σε συγκέντρωση διαδήλωση, τους φοιτητικούς συλλόγους,τη νεολαία ,το εκπαιδευτικό κίνημα και το λαό, να συνεχίσουν στο δρόμο του ενιαίου μαζικού αγώνα, για να ανατραπεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως», σημειώνει στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ