Νέα εποχή και… φρέσκος αέρας!

PNEYMA KTIRIO

PNEYMA KTIRIO

Νέος αέρας αναμένεται να πνέει σύντομα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών!!! Φρέσκος αέρας που θα συμβάλλει στην εξωστρέφεια της πόλης και στην πολιτιστική αναβάθμισή της!! Μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είναι μία μικρογραφία αυτού που ζήσαμε στην διεκδίκηση της πολιτιστικής πρωτεύουσας ή κι ακόμη καλύτερα!! Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα φυσάει βαρδάρης, αλλά αεράκι από την Πάτρα!

Όλα ξεκινούν με την εσπευσμένη συνταξιοδότηση της Διευθύντριας στην οποία προχώρησε η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου.. Κι όταν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς ρωτήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αντικατάστασή της, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο νέας πρόσληψης..

Εν μέρει βέβαια είχε δίκιο, καθώς δεν προσλαμβάνεται νέος Διευθυντής αλλά «βαφτίστηκε» σύμβουλος τεχνικής υποστήριξης για την διενέργεια καλλιτεχνικών εκδηλώσεων!!! Και ο ίδιος, εισηγούμενος το θέμα, ανέφερε ότι «είναι απαραίτητη η παροχή υπηρεσιών συμβούλου, στο πλαίσιο των αναγκών που προέκυψαν μετά τη συνταξιοδότηση της διευθύντριας»!!!

Η δουλειά του συμβούλου δεν φαίνεται καθόλου εύκολη… Θα κληθεί να σηκώσει το βάρος τόσο του σχεδιασμού του πολιτιστικού προγράμματος του Πνευματικού Κέντρου όσο και των συμπαραγωγών και των συνεργασιών στο εξωτερικό!!!

Ήδη στο Χόλυγουντ έχουν αρχίσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα!

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ