Νέα επένδυση.. Παραλίμνιο πεντάστερο με 300 κλίνες!

paralimnio

Μία μεγάλη επένδυση που έχει συζητηθεί εδώ και αρκετά χρόνια επανέρχεται και όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στην τελική ευθεία για την υλοποίησή της.

Πρόκειται για ένα πεντάστερο ξενοδοχείο δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων με 300 συνολικά κλίνες.

Η επένδυση έχοντας εξασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις κατέθεσε προς έγκριση στην Περιφέρεια Ηπείρου την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Πριν από δύο ακριβώς χρόνια η Διεύθυνση Προστασίας και Αναστήλωσης Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε τη νέα αρχιτεκτονική μελέτη  για την ανέγερση νέου ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 5 αστέρων σε εκτός σχεδίου περιοχή, στη θέση ‘Μπογιαννή –Βοτανικός’, του Δήμου Ιωαννιτών, κρίνονται ότι οι προβλεπόμενες από τη μελέτη εργασίες εντάσσονται αρμονικά στο φυσικό, αρχιτεκτονικό και πολιτιστικό περιβάλλον της λίμνης Παμβώτιδας, χαρακτηρισμένης  ως τόπου ιστορικού και ιδιαιτέρου φυσικού κάλους.

Δύο χρόνια μετά τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου που αποτελεί ουσιαστικά και το τελευταίο βήμα πριν την έναρξη υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ