Ναυμαχία στη χερσαία ζώνη…

PREBEZA_KINΛάδι στη φωτιά αποτελούν οι δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς, ειδικά όμως η γλώσσα που χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει την απόφαση χωροθέτησης της μαρίνας που μισθώθηκε σε ιδιώτη.

Ο κ. Γιαμάς αντί να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις, στα μείζονα αιτήματα που έχουν τεθεί επέλεξε να επιτεθεί κατά πάντων, πλην βέβαια του ιδιώτη- επενδυτή και της δημοτικής αρχής που συνυπέγραψε την απόφαση για παραχώρηση χερσαίας ζώνης που δεν περιλαμβάνεται στην αρχική οριοθέτηση.

«Σέβομαι τους ψαράδες» είπε ο κ. Γιαμάς δεν έχουν όμως λόγο να μιλούν αφού εξυπηρετούνται οι ανάγκες τους.

Ο ίδιος απέδωσε τις διαμαρτυρίες σε κάποιους «βολεμένους» που θέλουν να έχουν θέση «φιλέτο» στην Μαρίνα, χωρίς να πληρώνουν και ανέφερε ότι θα γίνει έλεγχος στους λογαριασμούς προκειμένου να διαπιστώσει ποιοι και πόσα οφείλουν όλα αυτά τα χρόνια.

Φυσικά αλιείς αλλά και κάτοικοι της Πρέβεζας έχουν ακριβώς την αντίθετη γνώμη καθώς έξι στρέμματα περίπου της σημερινής χερσαίας ζώνης, παραχωρούνται στον ιδιώτη.

Κι όλα αυτά όταν οι διαδικασίες για να περάσει το Λιμενικό Ταμείο στην αρμοδιότητα του Δήμου βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Αλιείς και κάτοικοι έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες προσφυγές προκειμένου να ακυρωθούν οι αποφάσεις του Λιμενικού Ταμείου, γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον πρόεδρό του κ. Γιαμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ