Νάστας εναντίον Λιόλιου … Όποιος βιάζεται σκοντάφτει

nastas2

nastas2

Η αναφορά που είχε κάνει ο πρώην Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος ζητώντας ουσιαστικά την έκπτωση του σημερινού δημάρχου, απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.

Η αναφορά στηρίζονταν στην ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί και τις δικαστικές εκκρεμότητες για ακίνητα του πρώην δήμου Φαναρίου.

Η υπόθεση αυτή θα κριθεί στη δικαιοσύνη.

Με αφορμή πάντως την απόρριψη της αναφοράς- αίτησης του κ. Λιόλιου, ο νυν δήμαρχος Αντώνης Νάστας προχώρησε σε ευθεία επίθεση εναντίον του.

«Οι προσπάθειές του, να πλήξει την προσωπική μου εικόνα και κατά συνέπεια να αμαυρώσει την εικόνα της Δημοτικής Αρχής, προαναγγέλλοντας και προεξοφλώντας από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, έπεσαν στο κενό.

Βιάστηκε ο κ. Λιόλιος να χαρεί και ….«όποιος βιάζεται σκοντάφτει» που λέει και η λαϊκή μας παροιμία. Ως πρώην Δήμαρχος θα έπρεπε να γνωρίζει τους νόμους και τις διαδικασίες και όχι να προβαίνει σε κακοήθεις και άστοχες ενέργειες, με τις οποίες τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να εκθέσει ανεπανόρθωτα τον ίδιο του τον εαυτό…. Ας ασχοληθεί λοιπόν αποκλειστικά με τα πεπραγμένα της δικής του περιόδου, για τα οποία οι συμπολίτες μας τον έκριναν στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Προσωπικά, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Νάστας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ