Ναυταθλητικό Κέντρο Λιμνοπούλας… Σαν καινούριο!

kopilatodromio1

Το ναυταθλητικό κέντρο της Λιμνοπούλας έγινε σαν καινούριο! Είκοσι πέντε περίπου χρόνια μετά τις μεγάλες διοργανώσεις που είχαν γίνει τα Γιάννινα και τα έργα που είχαν προηγηθεί, έφτασε η ώρα για μία συνολική παρέμβαση, εκεί όπου όλα είχαν αποκτήσει την εικόνα ερειπίων. Αφορμή αποτέλεσε η διοργάνωση της β’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα φιλοξενηθεί το διήμερο 14 και 15 Ιουλίου και θα φέρει στα Γιάννινα πάνω από 300 αθλητές στις κατηγορίες των παίδων και κορασίδων. Μια σημαντική στιγμή λοιπόν για την πόλη που επί σειρά ετών ταυτίστηκε με την κωπηλασία!

Καρδιά των εγκαταστάσεων αποτελεί ο πύργος. Οι ζημιές που είχα προκληθεί ήταν τεράστιες. Σχεδόν κατεστραμμένα τα πάντα.. Η εικόνα όμως ανήκει στο παρελθόν.

Ήδη συνεργεία της Περιφέρειας Ηπείρου προχώρησαν σε εκτεταμένες παρεμβάσεις επισκευάζοντας τις εσωτερικές αίθουσες, την στέγη και αποκαθιστώντας πλήρως και τους εξωτερικούς χώρους.

Η εικόνα είναι πράγματι εντυπωσιακή.

Ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν στις κερκίδες και στον περιβάλλοντα χώρο, με αποτέλεσμα οι ναυταθλητικές εγκαταστάσεις να έχουν μετατραπεί σε ένα πραγματικό κόσμημα.

Σημειώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί και η επισκευή του υγρού στίβου στον οποίο θα διεξαχθούν οι κούρσες των νεαρών αθλητών..

Κι όλα αυτά βέβαια αποτελούν μία πολύ καλή πρόβα, καθώς σε ένα χρόνο περίπου, τον Σεπτέμβριο του 2019, τα Γιάννινα θα φιλοξενήσουν και πάλι μία μεγάλη διοργάνωση.. Το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων!

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kopilatodromio1

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kopilatodromio2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ