Να σταματήσουν οι υπηρεσίες σε Κατσικά και Δολιανά

Την άμεση αναστολή εκτέλεσης υπηρεσιών από στρατιώτες στα Κέντρα Μεταναστών ως μέσω προστασίας από την πανδημία, αλλά και την εξέταση  για οριστική κατάργησή τους, ζητά η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου με επιστολή της προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων, κοινοποιώντας την και στους βουλευτές της Ηπείρου.

Πρόκειται για αίτημα που έχει τεθεί και κατά το παρελθόν από την Ένωση Στρατιωτικών και επανέρχεται με αφορμή την πανδημία και τα μέτρα προστασίας.

Όπως τονίζει η Ένωση «από την 29 Μαρτίου πρότεινε σειρά μέτρων για προστασία Στρατιωτικών από την πανδημία.

«Στην συνολική πρότασή μας ζητήσαμε πέραν των άλλων και την άμεση αναστολή εκτέλεσης υπηρεσιών  στα Κέντρα Μεταναστών Κατσικά και Δολιανών που η Ένωσή μας έχει ζητήσει την κατάργησή τους με σειρά εγγράφων μας, εφόσον η υπηρεσία αυτή δεν είναι στην αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων  και συνεχίζεται χωρίς κανέναν λόγο εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια.

Την ίδια ώρα που έχουν ανασταλεί εκπαιδεύσεις και  μετακινήσεις προσωπικού ακόμη και άδειες ή έξοδοι σε οπλίτες θητείας, στρατιωτικό προσωπικό συνεχίζει να εκτελεί υπηρεσίες στα παραπάνω Κέντρα Μεταναστών» αναφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ