Ν. Ζαχαριάς: Νέα αρχή για την Πάργα

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου, του δημοτικού συμβουλίου και των συμβούλων κοινοτήτων του Δήμου Πάργας.

Ο Νίκος Ζαχαριάς νέος δήμαρχος της Πάργας εξέφρασε τις ευχές του προς όλους και την ελπίδα για συνεργασία με σκοπό το καλό του τόπου.

«Στον αγώνα μας αυτό κανείς δεν περισσεύει. Προτεραιότητα όλων μας είναι η κοινωνία την οποία και θα πρέπει να έχουμε στο επίκεντρο των αποφάσεών μας. Ξεκινάμε δυναμικά με στόχο την δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου , δυναμικού και αποτελεσματικού Δήμου. Στόχος όλων μας είναι να υπηρετήσουμε τον πολίτη διευκολύνοντας την καθημερινότητα του. Και αυτό θα κάνουμε. Με τους συμπολίτες μας αρωγούς και συμμέτοχους στις αποφάσεις προχωράμε πέρα και πάνω από προσωπικά ή άλλα συμφέροντα. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα αγωνιστώ με κάθε τρόπο αδιαφορώντας για το όποιο πολιτικό κόστος, για την προάσπιση του κοινού συμφέροντος (ιδιαίτερα δε των αδυνάτων) και την παραγωγική ανασυγκρότηση του Δήμου Πάργας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αρχίσουμε να παράγουμε έργο και μέσα από αυτό να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των δημοτών», ανέφερε στην ομιλία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ