Ν. Γκόντας: Ευθύνες στην αντιπολίτευση για τα σκουπίδια

Ευθύνες στις δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταλογίζει η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία του Νίκου Γκόντα, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση για την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τον κ. Μπέγκα και την κα. Καλογιάννη στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου πανηγυρίζουν γιατί δεν εγκρίθηκε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την επίλυση του κορυφαίου προβλήματος της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Στο βωμό κακώς εννοούμενων  μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων αδιαφορούν για την καθαριότητα της πόλης και την δημόσια υγεία των συμπολιτών και όλα αυτά ενώ στις προηγούμενες δημοτικές περιόδους και μόλις λίγους μήνες πριν πανομοιότυπες αποφάσεις λαμβάνονταν και εφαρμόζονταν στις Δημοτικές ενότητες Παμβώτιδος και Μπιζανίου υπερψηφιζόμενες ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους ίδιους που στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τις καταψήφιζαν. Προφανώς γιατί έτσι θεωρούν ότι μπορούν να επιφέρουν πλήγμα στην νέα Δημοτική Αρχή.

Ωστόσο η αποκομιδή των απορριμμάτων στις Δημοτικές ενότητες και νόμιμη είναι και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν κατάτμηση όπως πολύ σωστά έχει πρόσφατα αποφασίσει το ελεγκτικό συνέδριο, που είναι στοιχειώδης υποχρέωσή μας να γνωρίζουμε και να σεβόμαστε ως Ανώτατο Δικαστήριο.

Τέλος, σχετικά με την θέση της παράταξής μας πριν και μετά τις εκλογές είναι ξεκάθαρο ότι το ισχύον καθεστώς στα όρια του Καποδιστριακού Δήμου δεν αλλάζει, και η πρόταση της Δημοτικής Αρχής διευκολύνει το έργο των υπαλλήλων της καθαριότητας χωρίς μάλιστα επέκταση του ωραρίου τους.

Σε κάθε περίπτωση όσοι στηρίζουμε την πρόταση έχουμε χρέος να δώσουμε και θα δώσουμε λύση και αυτό θα το πράξουμε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης, των επισκεπτών της και του συνόλου των συμπολιτών. Όσο για την συμπορευόμενη και ετερόκλητη αντιπολίτευση ελπίζουμε να αφουγκραστεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να παύσει να αντιστρατεύεται το συμφέρον της πόλης. Χρέος όλων μας να συμβάλουμε ώστε η πόλη μας να είναι η πλέον καθαρή πόλη της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ