Ν. Γκόντας: Άνοιξε την αυλαία με 53 υποψηφίους και με τα ιστορικά στελέχη

gkontas_ekdilosi1

Παρουσία 53 υποψηφίων της παράταξης, μελών και φίλων ο Νίκος Γκόντας άνοιξε και επίσημα την προεκλογική αυλαία. Παρότι η Κυριακάτικη εκδήλωση ήταν μία εσωτερική διαδικασία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας, πήρε χαρακτηριστικά συγκέντρωσης, με τον επικεφαλής και πρώην δήμαρχο να θέτει ξεκάθαρα τον στόχο της εκλογικής αναμέτρησης που δεν είναι άλλος από «τη νίκη» και να επισημαίνει ότι θα ακολουθήσει πολύ σύντομα η ανοιχτή εκδήλωση της παράταξης όπου θα παρουσιαστούν επίσημα οι υποψήφιοι αλλά και το πρόγραμμά της. Στη συνάντηση αυτή έδωσε το παρόν ο πρώην δήμαρχος Τάσος Παπασταύρος, στελέχη και μέλη της που είχαν πρωταγωνιστήσει στο Δήμο Ιωαννιτών αλλά και νέοι. «Εμπειρία και ανανέωση» άλλωστε ήταν τα δύο στοιχεία στα οποία αναφέρθηκε ο Νίκος Γκόντας.

Ο Νίκος Γκόντας δεν άφησε κανένα περιθώριο να αποσυρθεί από την εκλογική μάχη, όπως επιμένουν διάφοροι κύκλοι, προερχόμενοι από τον χώρο της κεντροδεξιάς.

Κι αν στην πρώτη του απάντηση, πριν λίγο καιρό είχε πει «μόνο αν με πυροβολήσουν με καλάσνικοφ δεν θα είμαι υποψήφιος» τώρα στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση να αποσυρθεί σημείωσε με νόημα πως «υπάρχει πιθανότητα περνώντας έναν δρόμο να σε πατήσει αυτοκίνητο…»…

Αναφερόμενος σε όσους εγκατέλειψαν την παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας υπακούοντας στις κομματικές επιλογές, είπε ότι έχουν αυτό το δικαίωμα αλλά συμπλήρωσε με νόημα πως «έφυγαν από το μαντρί».

Ο ίδιος σημείωσε ότι η παράταξή του θα κινηθεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης, χωρίς κανενός είδους εξαρτήσεις, χωρίς συναλλαγματικές και γραμμάτια.

Θα πορευτεί με χαμηλούς τόνους και καλώντας τους Γιαννιώτες να συγκρίνουν το έργο που έγινε στην πόλη.

Παρόντες στην πρώτη συνάντηση ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Βλέτσας, Νίκος Μακόπουλος, Γιάννης Εμμανουηλίδης και Νίκος Τσόλης, αλλά και πολλοί υποψήφιοι του 2014 όπως και ιστορικά στελέχη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Πεδιαδιτάκης, ο Νίκος Φάης, ο Δημήτρης Ζώης, ο Γιώργος Φυραρίδης, o Κώστας Τσάγκας, ο Δημήτρης Μπαράτσας. Παρουσία έκπληξη αυτή του Νίκου Πετρόπουλου, πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων, του πιο πετυχημένου προέδρου όπως σχολιάζονταν στη συνάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ