Ν’ απαλλαγούν διοδίων τα αποχιονιστικά

Την απαλλαγή των αποχιονιστικών μηχανημάτων από την καταβολή διοδίων, ζητά ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, με έγγραφο που απέστειλε στον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού.

Κατά τις χιονοπτώσεις του Σαββατοκύριακου, τα αποχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου κλήθηκαν και πλήρωσαν διόδια τόσο στο Δροσοχώρι όσο και στο Μαλακάσι για κάθε δρομολόγιο που έκαναν.

Μοιάζει απίστευτο αλλά συνέβη…

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Περιφερειάρχης απευθύνεται εγγράφως στην Διοίκηση της Εγνατίας ζητώντας να εκδοθεί πάγια απόφαση απαλλαγής από την καταβολή διοδίων των οχημάτων που χρησιμοποιούνται για τον αποχιονισμό.

«Τα αποχιονιστικά μηχανήματα υποχρεώνονταν να καταβάλλουν το κόστος των διοδίων στους  σταθμούς Δροσοχωρίου- Μαλακασίου, όσες φορές χρειάστηκε να κάνουν το δρομολόγιο, από τη βάση τους στα Ιωάνινα   μέχρι τις περιοχές της Π.Ε. Τρικάλων.

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, ζητούμε την παρέμβασή σας προκειμένου να εκδοθεί πάγια απόφαση απαλλαγής από την καταβολή διοδίων των οχημάτων που χρησιμοποιούνται για αποχιονισμούς/καθαρισμούς δρόμων», τονίζει στο έγγραφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ