Μύλος στο γαλάζιο στρατόπεδο της Πρέβεζας

NODELOGOΜύλος γίνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Πρέβεζα με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο. Λίγο πριν την άφιξη του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη και με επιφανή στελέχη του κόμματος να δηλώνουν αδυναμία παρουσίας στη διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ, στήνεται ένα ακόμη παιχνίδι περί υποψηφιοτήτων που κατατέθηκαν στην Αθήνα.

Μάλιστα διαδίδεται εντέχνως, για λόγους που προφανώς κάποιοι γνωρίζουν ότι υποψηφιότητα στην Αθήνα κατέθεσαν τρεις τουλάχιστον περιφερειακοί σύμβουλοι.

Στο Epiruspost.gr λάβαμε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα για τέσσερις τέτοιες υποψηφιότητες, αλλά από την μικρή μας έρευνα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Από τα στοιχεία που καταφέραμε να διασταυρώσουμε φαίνεται ότι τέτοιες υποψηφιότητες δεν κατατέθηκαν, αλλά κάποιοι θέλουν να εμπλέξουν σε εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που σίγουρα δεν θα επιθυμούσαν να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο.

Η ένταση πάντως στο γαλάζιο στρατόπεδο χτυπάει κόκκινο. Αυτό που δεν θα πρέπει πάντως να αποκλείσει κανείς είναι η πιθανότητα στο ψηφοδέλτιο να περιλαμβάνονται τελικά και ονόματα που δεν βρίσκονται στη λίστα των ενδιαφερομένων υποψηφίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ