Μύλος με την ΕΡΤ και τις καταγγελίες για λογοκρισία

prokopis paulopoulos arta

Μύλος για μία ακόμη φορά με την ΕΡΤ η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο καταγγελίας του δημοσιογράφου της στα Ιωάννινα Σωτήρη Αργύρη για λογοκρισία σχετικά με την παρέμβαση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου για το θέμα των υποκλοπών.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ απάντησε καθώς το θέμα πήρε διαστάσεις. Στην απάντηση ισχυρίζεται ότι οι δήθεν κομμένες δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου μεταδόθηκαν από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση ήδη, από τις 16 Αυγούστου, αλλά για προφανείς δημοσιογραφικούς λόγους επελέγη να αναδειχθούν στο κεντρικό ενημερωτικό site της ΕΡΤ ertnews.gr (και όχι στην επιμέρους ιστοσελίδα της ΕΡΤ Ιωαννίνων που υπάγεται στο ertnews), ενώ την ίδια μέρα μεταδόθηκαν και στο κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο της ΕΡΤ1, στις 21:00.

«Κατόπιν τούτων, η ΕΡΤ ζητεί την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας απ’ όσους την επέκριναν, ενώ το ίδιο ζήτησε από την πρώτη στιγμή και προς τον συντάκτη της ΕΡΤ Ιωαννίνων, κ. Σωτήρη Αργύρη, ο οποίος κατήγγειλε με αναιτιολόγητα επιπόλαιο τρόπο την εταιρεία στην οποία εργάζεται, διασπείροντας fake news» αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Το σχετικό ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Όπως προκύπτει η παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου αναφέρεται στο τελευταίο μέρος του ρεπορτάζ, ως μία από τις πολλές που είχαν γίνει την ίδια ημέρα..

Έτσι αξιολογήθηκε από την δημόσια τηλεόραση… Ως μία από τις πολλές και στο… τέλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ