Μπούντο.. Πολυνίκης στο πανελλήνιο τυφεκίου

omada tifekio

omada tifekio

Συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν δημιουργήσει οι σκοπευτές του ο Α.Ο. ΜΠΟΥΝΤΟ σε έναν ακόμη Πανελλήνιο Αγώνα σκοποβολής IPSC αναδείχθηκε πολυνίκης.

Το Σαββατοκύριακο ήταν μια ακόμη ευκαιρία να καταγραφούν τα αποτελέσματα της καλής δουλειάς που γίνεται στον Όμιλο στην σκοποβολή IPSC (πρακτική σκοποβολή), με τις διακρίσεις που πέτυχαν οι σκοπευτές του που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Αγώνα σκοποβολής IPSC τυφεκίου (rifle), που έγινε στο σκοπευτήριο των Φαρσάλων , με την αιγίδα της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο αγώνας , όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε τους καλύτερους Έλληνες σκοπευτές , αλλά το σημαντικό είναι ότι συμμετείχαν και αρκετοί νέοι σε ηλικία σκοπευτές που αποτελούν το μέλλον του αγωνίσματος.

Από τον ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ όλοι οι σκοπευτές που συμμετείχαν κατέκτησαν μετάλλια που εμπλούτισαν την ήδη μεγάλη συλλογή τους.

Συγκεκριμένα
ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 1η νίκη STANDARD MANUAL
ΤΣΙΑΒΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 1η νίκη STANDARD TEN SENIOR και 3η νίκη OVERALL
ΡΑΜΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1η νίκη OPEN JUNIOR και 3η νίκη OVERALL
ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 2η νίκη STANDARD TEN
ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 2η νίκη STANDARD TEN SENIOR

Ο αγώνας αυτός θεωρείται ο δυσκολότερος από πλευράς εξοπλισμού που πρέπει να διαθέτουν οι σκοπευτές ,γιατί τα όπλα (τυφέκια ) με τα οποία διεξάγεται δεν είναι τόσο διαδεδομένα όσο τα πιστόλια και απαιτεί μεγάλη εμπειρία και δεξιότητα.

Ευτυχώς ο Όμιλος διαθέτει και τα μέσα ( τυφέκια και αντίστοιχα πυρομαχικά ) αλλά και σκοπευτές που τα αναδεικνύουν στα χέρια τους. Είναι εξ άλλου ένα αγώνισμα που τους ταιριάζει γάντι, γιατί μέχρι σήμερα ο Σωτήρης Ζαφειρίδης έχει κερδίσει δύο αργυρά μετάλλια σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες rifle IPSC και ο Νίκος Ράμμος ένα χάλκινο σε Παγκόσμιο κάτι το οποίο δεν έχει πετύχει κανένας άλλος Έλληνας σκοπευτής.

Το Δ.Σ. του Ομίλου δεν θα σταματήσει να επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία ότι χωρίς την βοήθεια προσωπικά του Δ/κτη της 8ης ΜΠ ΤΑΞ ταξίαρχου Κ. Νίκου Ανδριόπουλου , αλλά και όλων των στελεχών της δεν θα ήταν εφικτές αυτές οι διακρίσεις.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ