Μπορεί και πρέπει να γίνει η μετάδοση

perifereiako_geniki_kamera

Την ερχόμενη Παρασκευή συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου μετά από αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για τους σταθμούς μεταφόρτωσης απορριμμάτων.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό και ενδιαφέρον και η Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωσή της ζητά να μεταδοθεί η συνεδρίαση από το κανάλι της Περιφέρειας Ηπείρου στο Youtube όπως έγινε πρόσφατα στην ημερίδα για την ημέρα της Γυναίκας.

«Η υποδομή υπάρχει. Η Περιφέρεια Ηπείρου διαθέτει στελεχωμένο τμήμα πληροφορικής που έχει κάνει ήδη διαδικτυακή μετάδοση. Οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου –ανεξάρτητα από τα ειδικά μέτρα της πανδημίας- οφείλουν να είναι ανοιχτές και οι τοποθετήσεις των Περιφερειακών Παρατάξεων και της Περιφερειακής Αρχής να παρατίθεται αυτούσιες στην κρίση του καθενός», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση.

Το αίτημα είναι απολύτως λογικό. Το Περιφερειακό Συμβούλιο είναι της Ηπείρου και οι κάτοικοι όλης της περιοχής έχουν το δικαίωμα να παρακολουθούν και να ενημερώνονται.

Το προεδρείο του σώματος όφειλε να είχε δώσει την πρόσβαση αυτή εδώ και καιρό. Δεν το έκανε και έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να το πράξει τώρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Αν δεν το κάνει ο μόνος που έχει να χάσει είναι η ίδια η Περιφερειακή Αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ