Μπλόκαραν τη σελίδα του Β. Ντούλε, καταγγελία από το ΚΕΑΔ

ntoules selida

Σε 40 περίπου ημέρες η Αλβανία οδηγείται στις κάλπες. Η προεκλογική εκστρατεία εξελίσσεται εν μέσω της πανδημίας που πλήττει την χώρα και με την αντιπαράθεση να χτυπάει κόκκινο.

Αρκετές πολιτικές δυνάμεις έχουν συνασπιστεί στο Δημοκρατικό Κόμμα του Μπάσα μεταξύ αυτών και το ΚΕΑΔ που εκπροσωπεί την ελληνική μειονότητα.

Υποψήφιος με το Δημοκρατικό κόμμα και ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, μία υποψηφιότητα που έχει εξοργίσει τους σοσιαλιστές και τον ίδιο τον Ράμα ο οποίος δεν αποφεύγει προσωπικές επιθέσεις.

Την Κυριακή η προεκλογική αντιπαράθεση χτύπησε και στα κοινωνικά δίκτυα καθώς μπλόκαρε η επίσημη σελίδα του Βαγγέλη Ντούλε στο Fasebook για τις επόμενες 30 ημέρες!

Το γεγονός αυτό ανακοίνωσε το ΚΕΑΔ, τονίζοντας ότι η αποδοχή της υποψηφιότητας «εξόργισε τα γνωστά επιτελεία λογοκρισίας της κυβέρνησης τα οποία έκαναν αναφορές και μπλόκαραν για τις επόμενες 30 μέρες τη λειτουργία της σελίδας. Κάνουμε γνωστό ότι η ενημέρωση θα γίνεται μέσα από την επίσημη σελίδα του ΚΕΑΔ ή με άλλους τρόπους, για τους οποίους θα σας ενημερώσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ