Μπιζάνιος Δρόμος… Εκατοντάδες αθλητές αψήφησαν τη βροχή

ampidromos2

ampidromos2

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένα τεράστιο μπράβο αξίζει σε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους, που έδωσαν δυναμικό παρόν, στο Μπιζάνιο δρόμο, τον δρόμο που γίνεται στη μνήμη όλων εκείνων που αγωνίστηκαν για να ελευθερωθούν τα Γιάννινα…

Κι αξίζει αυτό το τεράστιο μπράβο, γιατί αψήφησαν την έντονη βροχόπτωση και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το πρωί..

Έτρεξαν σε όλες τις διαδρομές και τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα, των λίγων βέβαια αλλά τολμηρών θεατών.

adromos mpi1

Η διαδρομή που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν αυτή που ξεκίνησε από τον Τύμβο των Μπιζανομάχων. Εντεκάμισι χιλιόμετρα υπό συνεχή βροχόπτωση.

Πρώτος από τους άνδρες τερμάτισε ο Σταύρος Γκίνης. Στη δεύτερη θέση ο Γιώργος Πέτσης και στην τρίτη ο Παύλος Σαρίδης.

adromosmpi3

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Σόνια Τζενίνι από τον Σύλλογο του Άργους Ορεστικού, στη δεύτερη θέση η Δήμητρα Ανδρούτσου και τρίτη η Χριστίνα Μπούγια.

Στα Λύκεια, όπου αγωνίστηκαν στα 2700 μέτρα, πρώτος τερμάτισε ο Απόλλωνας Γεωργίου, δεύτερος ο Νέστορας Κολιός και τρίτος ο Θανάσης Λιγώνης. Στα κορίτσια πρώτη η Άρτεμις Ντούσκου, δεύτερη η Αφροδίτη Σιώλου και Τρίτη Αλεξάνδρα Δρόσου.

Στα Γυμνάσια, που έτρεξαν στα 1900 μέτρα, πρώτος τερμάτισε ο Παύλος Φαιτάς, δεύτερος ο Ορφέας Ιωάννου και τρίτος ο Μερόλι Ματέο.

Στα κορίτσια πρώτη τερμάτισε η Νικολέτα Μάκου, δεύτερη η Μαρία Καρκαμπούνα και τρίτη η Κωνσταντίνα Αλεξίου.

Φωτογραφίες από τους τερματισμούς και τις απονομές των μεταλλίων εδώ

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ