Μπέζας: Υπάρχουν κι άλλα θέματα εκτός από τη χερσαία ζώνη

mpezas olig

Εκτενή συνεργασία με την Πρόεδρο Ρεγγίνα Δηλαβέρη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗΓ Θανάση Πορφύρη είχε ο πρώην υφυπουργός Αντώνης Μπέζας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σχετικά με την παραχώρηση του λιμανιού αλλά και η γενικότερη δραστηριότητα.

Με αφορμή την συνάντηση και την ενημέρωση ο κ. Μπέζας κάνει δύο επισημάνσεις:

-Όσον αφορά τον επανακαθορισμό της Χερσαίας Ζώνης  ώστε να αφεθούν εκτός παραχώρησης τα τμήματα που δεν έχουν σχέση με λιμενικές δραστηριότητες,  ο Οργανισμός έχει κάνει από τη μεριά του τα τελευταία χρόνια μια σειρά από πολύπλοκες τεχνικές και νομικές ενέργειες.

-Όταν υπάρχουν τέτοια σοβαρά θέματα, όπως το Λιμάνι, καλό είναι όλοι (εννοώ οι τοπικοί φορείς) να κάθονται γύρω από ένα τραπέζι και να συζητούν μεταξύ τους καθορίζοντας από κοινού τη στάση τους και όχι να επικοινωνούν μεταξύ τους “δια αλληλογραφίας”… Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα.

«Εξακολουθώ να  ισχυρίζομαι ότι η δημόσια συζήτηση και η διεκδίκηση δεν πρέπει να επικεντρώνονται και να περιορίζονται μόνο στο θέμα της Χερσαίας Ζώνης. Υπάρχουν και άλλα ζητήματα, εξίσου σημαντικά και αναγκαία να αντιμετωπιστούν ώστε η παραχώρηση να είναι επωφελής  για την τοπική μας κοινωνία και την τοπική μας οικονομία» υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο κ. Μπέζας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ