Μουσικές ιστορίες στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

argi mouseio

argi mouseio

Με μουσικές ιστορίες, αλλά και μια ταινία «έκπληξη» για μικρούς και μεγάλους, γιορτάζει τα Χριστούγεννα το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

Η γιορτή θα ξεκινήσει με τη χριστουγεννιάτικη παράσταση «Μαλαματένια Χριστούγεννα, Χρυσή Πρωτοχρονιά», στις 4 το απόγευμα. Πρόκειται για μια παράσταση με όμορφες ιστορίες για παιδιά αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά, από τη Μαρία Μαχαίρα στην αφήγηση και τον Αντώνη Καρασταμάτη στη μουσική.

«Χριστούγεννα με παραμύθια γεμάτα χρυσά φλουριά και ασημένια στολίδια, που πότε τα χαρίζουνε οι βασιλιάδες και πότε τα αστεία παγανά. Κι ο γέρο Χρόνος στέκει και μας κοιτά, τον λόγο τον καλό να πούμε περιμένει , για να μας δώσει την ελπίδα πως όλα θα φέτος θα αλλάξουν μαγικά», αναφέρουν οι διοργανωτές και κάνουν γνωστό πως θα ακολουθήσει προβολή ταινίας–έκπληξη στο εορταστικό πνεύμα των ημερών (με υπότιτλους).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 2651064065, καθημερινά (εκτός Τρίτης), από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ