Μουσικό τριήμερο στις όχθες της λίμνης

Μια νέα περίοδο στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, σηματοδοτούν οι τριήμερες εκδηλώσεις με τίτλο «Ioannina New Era», που θα πραγματοποιηθούν στις 13, 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Πέραμα, στο Μώλο και στο Νησί.

Την επισήμανση αυτή έκανε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στην οποία παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Ακονίδου και Νίκος Σιορόκας και ο Γιώργος Γάκης.

Ο κ. Ελισάφ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την παρουσία του στο Πνευματικό Κέντρο στο οποίο διετέλεσε Πρόεδρος και σημείωσε ότι μια νέα εποχή ξεκινά για την Κοινωφελή Επιχείρηση, με πολλές διοργανώσεις.

Οι εκδηλώσεις

Εμπνευστής της τριήμερης γιορτής που θα ξεδιπλωθεί στις όχθες της λίμνης είναι ο Γιώργος Γάκης, ο οποίος έκανε και την παρουσίαση του αναλυτικού προγράμματος.

Ο ίδιος παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει:

– Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

PeramaRocks – Λιμάνι Περάματος

Συμμετέχουν: Daffodils, Felony Case, Fire Burst και οι Blues Makers με τον Γιάννη Αυγερινό.

– Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Rockarolla – Εν πλω συναυλία με τα καραβάκια από την πλατεία Μαβίλη έως το «Δώδεκα»

Συμμετέχουν: George Gakis & the Troublemakers, Fortissimo

Μια rock βαρκαρόλα με καραβάκια που θα υποδέχονται το κοινό και βόλτα δίπλα στις όχθες της λίμνης για να την απολαύσουν θεατές και περιπατητές του Μώλου.

*H επιβίβαση στα καραβάκια θα γίνεται δωρεάν με δελτία προτεραιότητας που θα διανεμηθούν στο κιόσκι του Mώλου, στις 7:30 μ.μ.

– Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

PartyIsland – Νησί (πλατεία)

Η εκδήλωση ξενικά με Rock ’n’ roll πάρτυ και συνεχίζεται με λαϊκά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια με την Ορχήστρα του Γιάννη Σταύρου.

Street Musicians από τοISM (Ιoannina School of Music) θα υποδέχονται τους θεατές στους γραφικούς δρόμους του Νησιού.

Παράλληλα ο Αιμίλιος Νέος θα εκθέσει τις φωτογραφίες του.

Το Σωματείο Λεμβούχων Νήσου προσφέρει στους επισκέπτες μειωμένο εισιτήριο από τις 6 μ.μ. και μετά (1 ευρώ ανά διαδρομή). Τα τελευταία δρομολόγια από το Νησί θα γίνουν μετά το πέρας των εκδηλώσεων για την ομαλή επιστροφή των επισκεπτών.

Ώρα έναρξης: 8:30 μ.μ.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ