Μορφωτικός Σύλλογος: Ανύπαρκτη για το Πληκάτι η Δημοτική Αρχή

plikati

Την απογοήτευση από την Δημοτική Αρχή της Κόνιτσας μεταφέρει με ανοιχτή του επιστολή ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Πληκατίου Απόστολος Παπανώτης.

Όπως σημειώνει η παρουσία του Δήμου στα πολιτιστικά δρώμενα ήταν ανύπαρκτη.

«Η μόνη πολιτιστική εκδήλωση που διεξήχθη στα Μαστοροχώρια από τον Δήμο ήταν η συμμετοχή του Δημάρχου ως χορευτού και ως περιοδεύοντος γυρολόγου, σε ορισμένα πανηγύρια» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή.

Σημειώνει ακόμη ότι με απόφαση του Δημάρχου χρηματοδοτείται με 20 χιλιάδες ευρώ ο αγώνας βουνούπου θα διεξαχθεί στον Σμόλικα με έδρα το χωριό του, Αγία Παρασκευή, εν αντιθέσει με  την σχεδόν ανύπαρκτη συμμετοχή και υποστήριξη του Δήμου στον αγώνα βουνού Grammos Mountain Run που διεξάγεται, κατόπιν πρωτοβουλίας και διοργάνωσης από τον Μορφωτικό Σύλλογο Πληκατίου «Ο Γράμμος», κάθε Ιούνιο εδώ και 4 συναπτά έτη, στο Πληκάτι, με τη συμμετοχή μάλιστα Ελλήνων πρωταθλητών.

«Κε Δήμαρχε, όταν η στήριξη του Δήμου στον αγώνα του χωριού μας, που έχει σκοπό την προβολή και ανάδειξη του τόπου μας και της ευρύτερης επαρχίας Κόνιτσας, εξαντλείται σε ένα κουτί μπακλαβαδάκια και σε ορισμένα μετάλλια,αντιλαμβάνεσαι την αδικία που υφιστάμεθα, και ίσως θα έπρεπε να είσαι πιο προσεκτικός, δεδομένου ότι, όπως ακούγεται, σκοπεύεις να διεκδικήσεις εκ νέου τη Δημαρχία.

Προκειμένου να διεκδικήσεις εκ νέου το αξίωμα, και να μην επιστρέψεις στη θέση του καθηγητού, σου συνιστούμε να είσαι πιο προσεκτικός και δίκαιος στην απονομή των διαφόρων χορηγιών του Δήμου, ούτως ώστε να μπορείς να αξιώνεις από όλους μας υποστήριξη και βοήθεια, άλλως θα σου το ανταποδώσουμε αναλόγως» καταλήγει η επιστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ