Μόνο για το Επιμελητήριο η ΝΟΔΕ στη Θεσσαλονίκη

ND1Σε ρυθμούς εκλογών κινήθηκε η συνάντηση που έκανε στη Θεσσαλονίκη ο υπεύθυνος Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Ζωντανός. Ο κ. Ζωντανός, σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost.gr ζήτησε από όλους να προετοιμάσει την εκλογική μηχανή του κόμματος για την αναμέτρηση, υποστηρίζοντας ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Έκανε γνωστό ότι πρόθεση της ηγεσίας του κόμματος είναι η ανανέωση των ψηφοδελτίων, όμως δεν έγινε καμία αναφορά ούτε σε ονόματα, ούτε στο χρόνο που αυτά θα οριστικοποιηθούν.

Από τους εκπροσώπους των ΝΟΔΕ της Ηπείρου δεν τοποθετήθηκε κανένας, με εξαίρεση τον κ. Βασίλη Γουλιάδη, που εκπροσώπησε τη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων. Ο κ. Γουλιάδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επικέντρωση την τοποθέτησή του, όχι στις εθνικές εκλογές που αποτελούν το μεγάλο πρόκριμα για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά στις εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στα Επιμελητήρια. Επικέντρωσε δε στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί έστω και με καθυστέρηση η διάσπαση του κεντροδεξιού χώρου ο οποίος εκπροσωπείται με δύο ψηφοδέλτια.

Απάντηση φυσικά δεν υπήρξε καθώς τέτοιου είδους πρωτοβουλίες έπρεπε να είναι ληφθεί νωρίτερα και όχι κατόπιν εορτής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ