Μόνιμη συνεργασία για τον τουρισμό

Οι βάσεις για μία μόνιμη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και της Ένωσης Ξενοδόχων τέθηκαν κατά την συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιό της με τον δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ και τον αντιδήμαρχο τουρισμού Γιώργο Λώλη.

Τα κυριότερα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση ήταν η προώθηση και προβολή του προορισμού μέσω ενός μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, η ίδρυση υδατοδρομίου και λιμναίου ταμείου για την αξιοποίηση της λίμνης, η περαιτέρω ανάπτυξη των τακτικών πτήσεων στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, η προσωρινή στάση και στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων στην παραλίμνιο περιοχή και των  Ι.Χ. αυτοκινήτων έξω από τα ξενοδοχεία πόλεως, θέματα καθημερινότητας όπως η καθαριότητα της πόλης που συνδέονται και με την εικόνα που αποκομίζουν οι επισκέπτες, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και πως αυτά μπορούν να συνδυαστούν με το τουριστικό προϊόν.

Αποφασίστηκε από κοινού να υπάρξει μία στενή συνεργασία στο άμεσο μέλλον, ώστε να δρομολογηθούν λύσεις για αυτά τα ακανθώδη ζητήματα, αλλά και άλλων που θα συζητηθούν μετά από τη δημιουργία της υπό σύσταση επιτροπής του Δήμου για τον τουρισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ