Μοναδικό θέαμα… Αεραθλητικά ακροβατικά που κόβουν την ανάσα!

AERAT1

AERAT1

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μοναδικές εικόνες και θέαμα που κόβει την ανάσα… Η πανελλήνια γιορτή αεραθλητισμού που ξεκίνησε στα Γιάννινα εντυπωσιάζει τους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες…

Αποκορύφωμα ήταν το ακροβατικό σόου που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στην Πλατεία Μαβίλη με τους αεραθλητές να αποσπούν το πιο θερμό χειροκρότημα αλλά και τα επιφωνήματα θαυμασμού από τον κόσμο.

AERAT2

Το 1ο Ioannina Airsports Festival έρχεται ως συνέχεια της εκδήλωσης «πετάμε πάνω από τα Γιάννενα» που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα ακριβώς χρόνο και ήταν τότε η πρώτη φορά που επιχειρήθηκαν οργανωμένες πτήσεις από την κορυφή του Μιτσικελίου, του βουνού που κυριαρχεί πάνω από τα Γιάννενα και τη λίμνη.

Όπως λένε οι ειδικοί των αεραθλημάτων, τα Γιάννενα είναι η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που έχει το προνόμιο να διαθέτει ιδανική εδαφική μορφολογία και μια πίστα απογείωσης ακριβώς πάνω στον … ουρανό της.

AERAT3

Την πανελλήνια γιορτή που συνεχίζεται και την Κυριακή διοργανώνει το Αεραθλατικό Σωματείο Ιωαννίνων με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης και της περιοχής.

AERAT4

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Η γιορτή συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:
09:00 π.μ : Έναρξη Απογειώσεων και πτήσεις paramoter και υπερελαφρών από τον παραλίμνιο χώρο που βρίσκεται 50 μέτρα από την διασταύρωση Αμφιθέας.
10:30 π.μ : Άλματα αλεξιπτωτιστών ελευθέρας πτώσης.
12:00 μ. : Acro show πάνω από τη λίμνη μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.
13:00 μ.μ : Πτήσεις αλεξιπτώτων πλαγιάς και αετών (αιωρόπτερα) από την κορυφή του Μιτσικελιού που βρίσκεται πάνω από τους Λιγκιάδες.
17:00 μ.μ. : Acro show πάνω από τη λίμνη μπροστά από την πλατεία Μαβίλη.
18:00 μ.μ Τελετή λήξης

Φωτογραφίες από τις επιδείξεις μπορείτε να δείτε εδώ

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ