Η πρώτη mobile εφαρμογή σε ξενοδοχείο της Ηπείρου είναι γεγονός

ALMPATROSΗ PlanTech Ε.Π.Ε. πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, αναπτύσσοντας την πρώτη mobile εφαρμογή για ξενοδοχείο στην Ήπειρο. Η εφαρμογή εγκαταστάθηκε και λειτουργεί στο Albatros Hotel στα Σύβοτα Θεσπρωτίας.

Οι mobile εφαρμογές έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και ήρθαν για να μείνουν. Αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας βοηθούν προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που μας ενδιαφέρουν εύκολα κι άμεσα. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν έχουν τεράστιο εύρος, καλύπτοντάς έτσι οποιονδήποτε χρήστη.

 

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι πολυγλωσσική (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά) και αποτελεί μια ψηφιακή περιήγηση στο ξενοδοχείο Albatros Hotel. Ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί μέσω μενού στην εφαρμογή και να βρει πληροφορίες για το ξενοδοχείο, τις εγκαταστάσεις του και τα δωμάτια του.

Προκειμένου ο πελάτης να έχει πληρέστερη εικόνα, η εφαρμογή διαθέτει και συλλογή με φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας με όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.

Πέραν του ξενοδοχείου, διατίθενται πληροφορίες και για την γύρω περιοχή και τις παραλίες. Μια από τις καινοτομίες της εφαρμογής είναι η χρήση της τεχνολογίας geolocation (GPS) δίνοντάς τη δυνατότητα στο χρήστη να πλοηγηθεί προς το ξενοδοχείο ή τις παραλίες της περιοχής, όπου και αν βρίσκεται με τη χρήση της συσκευής του.

Τέλος, είναι διαθέσιμα και τα στοιχεία επικοινωνίας του ξενοδοχείου, ενώ ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει κλήση προς αυτό ή να στείλει e-mail με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ